Možnost plačila

V primeru plačila z nakazilom na TRR, vam bomo ob nakupu poslali obvestilo o računu, kamor je potrebno opraviti nakazilo. Plačilo lahko najlažje in najhitreje izvedete v vaši spletni banki, lahko pa tudi na katerikoli banki ali pošti v Sloveniji. V tem primeru plačate provizijo za opravljeno transakcijo banki ali pošti skladno z njihovimi pogoji poslovanja, ki bo za vas opravila plačilo.


Podatki za plačilo po predračunu: Ime banke: NLB d.d., Izpostava banke: Trebnje, Lastnik računa: AMATIM d.o.o., Številka računa TRR: IBAN SI56 0297 1026 3643 497, Sklicna številka:

Kupoprodajna pogodba (naročilo) je v elektronski obliki shranjena na strežniku Otroške trgovine Miška in vam tako dostopna 24 ur na dan v razdelku »Moj profil« ali v pisni obliki na sedežu podjetja. Hranimo pa jo tudi v tiskani obliki na sedežu podjetja.

Blago je v lasti prodajalca do končanega plačila blaga. 

Nakup v Otroški trgovini Miška je popolnoma varen. Za to smo poskrbeli z vsemi najsodobnejšimi ukrepi za varovanje vaših podatkov.

Vsi vaši zaupni podatki, ki se prenašajo po internetu so ustrezno kodirani, tako da naj ne bi bilo možnosti, da bi jih lahko razbrala kakšna tretja oseba.

Vaše podatke, ki jih vpišete za potrebe izvedbe nakupa, skrbno hranimo in jih v nobenem primeru ne posredujemo tretjim osebam.

NAKUP NA OBROKE

 Z storitvijo Nakup na obroke,  na NLB Plačilnih karticah z odloženim plačilom MasterCard, Visa in Karanta (ne velja za posojilni kartici), je imetnikom na voljo možnost plačilo nakupa od 2-12 enakih obrokov. ( PRI NAKUPU NA OBROKE SE PRIŠTEJE 6,5% ADMINISTRATIVNI STROŠEK)

 Nakupi na obroke http://www.nlb.si/obroki

Kartica MasterCard Kartica Zlata MasterCard Kartica Visa Kartica Karanta

PREDNOSTI

  • enostavno z uporabo vaše NLB Plačilne kartice MasterCard, Visa in/ali Karanta (ne velja za posojilni kartici)
  • brez dodatne dokumentacije
  • brez obresti in dodatnih stroškov pri NLB,
  • za nakup na obroke se odločite neposredno ob plačilu s kartico na prodajnem mestu,
  • največje število enakih obrokov je lahko 12.

Nakup na obroke je mogoč v višini razpoložljivega limita na kartici, pri čemer posamezni obroki zapadajo v plačilo mesečno. Ob plačilu s kartico bo banka za celotni znesek nakupa zmanjšala razpoložljivi limit porabe na kartici. Po izvedenem mesečnem plačilu porabe bo banka za višino poravnanega obroka sprostila razpoložljivi limit porabe na kartici. Če bi želeli obstoječ limit porabe na vaši kartici povišati, lahko oddate vlogo za povečanje limita prek NLB Klika ali v NLB poslovalnici.

Nakup na obroke opravite PRI NAS NA NAŠEM NASLOVU ALI PO TELEFONU ČE VAM KARTICA TO DOVOLJUJE OZIROMA IMATE TO V POGODBI Z VAŠO BANKO. Za nakup zadostuje vaša obstoječa NLB Plačilna kartica MasterCard, Visa in/ali Karanta (ne velja za posojilni kartici). 

 

Nakup na obroke izvedete na sedežu podjetja (po predhodni najavi na 040 645 239 ali 040 645 159)
Največje število enakih obrokov je lahko 2-12, najnižji znesek obroka je 50€. Minimalni znesek nakupa je 100 €

 

Obročno odplačevanje preko plačilnih kartic Diners Erste

 

Z DINERS CLUBKARTICO

Z Diners Club International imate tudi možnost nakupa na obroke. Imeti morate kartico, z oznako DC UV. Višina kredita je odvisna od razpoložljivosti vašega limita na kartici.
 

• Število obrokov od 2 do 24
• Minimalni znesek obroka 50 EUR
• Minimalni znesek kredita 100 EUR
• Maksimalni znesek kredita do limita na vaši kartici
• Nakup na obroke lahko opravite neposredno pri nas ali po telefonu na naši spletni strani brez podpisov in dodatnih dokumentov

OPOMBA:
( PRI NAKUPU NA OBROKE SE PRIŠTEJE 6,5% ADMINISTRATIVNI STROŠEK)

Več informacij lahko najdete tudi na njihovi uradni spletni strani:  http://www.dinersclub.si/

OPOZORILO ZA STRANKE ,KI PLAČUJEJO Z DINERS CLUB KARTICO NA OBROKE !
Ko opravite naročilo in je pred vami znesek kupnine naročila pokličite na 040 645 239 ter obvestite trgovca o številki naročila, znesku kupnine ter podatkih o vaši kartici. Transakcija se bo opravila po telefonu z operaterjem. Lahko pa tudi opravite na sedežu podjetja. Telefonski klic opravite od 9 do 19 ure.

 

NAKUP NA OBROKE DELAVSKE HRANILNICE-MASTERCARD

 Z storitvijo Nakup na obroke,  na DH plačilni kartici z odloženim plačilom MasterCard, je imetnikom na voljo možnost plačilo nakupa od 2-12 enakih obrokov.

( PRI NAKUPU NA OBROKE SE PRIŠTEJE 6,5% ADMINISTRATIVNI STROŠEK)

PREDNOSTI

Nakup na obroke z Mastercard kartico za fizične osebe 

Kdo in kako?

Storitev lahko uporabljajo novi in obstoječi imetnike kartice MasterCard z odloženim plačilom za fizične osebe. Pogoj za delovanje storitve je, da ima imetnik vklopljeno storitev SMS obveščanja (0,50 EUR/mesec). Po plačilu s kartico prejmete SMS sporočilo na svoj mobilni telefon z navodilom za nakup na obroke. Nanjo odgovorite s povratnim sporočilom SMS, pri tem pa sami izberete, v koliko obrokih želite poravnati nakup.

 Kje?

Nakup na obroke opravite PRI NAS NA NAŠEM NASLOVU ALI PO TELEFONU. Rožna ulica 9, 8210 Trebnje po predhodni najavi na 040 645 239.

 Dodatna dokumentacija NI POTREBNA.

Plačevanje je preprosto, saj ni vezano na odgovore s posameznim trgovcem in zanj ni potrebna dodatna dokumentacija.

 

Višina nakupa

Nakup se lahko opravi na 2-12 enakih obrokov, v višini prostega odobrenega limita na kartici MasterCard, vendar v najvišjem skupnem znesku 2.000 EUR. Najnižji znesek obroka ni določen. Nakup na obroke je mogoč višini razpoložljivega limita na kartici, pri čemer posamezni obroki zapadajo v plačilo mesečno. Ob plačilu s kartico hranilnica za celotni znesek nakupa zmanjša razpoložljivi limit porabe na kartici. Po izvedenem mesečnem plačilu porabe bo hranilnica za višino poravnanega obroka sprostila razpoložljivi limit porabe na kartici.

 

Kako plačujem na obroke pri nakupu s plačilno kartico Mastercard?

  • Takoj po nakupu na svoj mobilni telefon imetnik prejme obvestilo o nakupu z navodilom, kako lahko nakup razdeli na 2-12 obrokov, 
  • Če želi imetnik nakup razdeliti na obroke mora v roku 30 minut od nakupa odgovoriti na prejeto SMS sporočilo tako, da napiše: DH XX YY.,
  • Pri čemer je XX število obrokov, YY pa kontrolna številka s prvega SMS obvestila,
  • Po posredovanem sporočilu prejme potrditveni SMS, da je nakup razdeljen na obroke.

 

 

PLAČILO NA OBROKE