Koraki nakupa

Pozdravljeni

dobrodošli v naši spletni trgovini.

Postopek registracije:

Kliknite zavihek registracija

Odprejo se okna katera so označena z zvezdico

Ta okna so pomembna pazljivo jih pravilno izpolnite

Vsa okna označena z zvezdico je potrebno izpolniti drugače postopek registracije ne bo uspešen.

V kolikor nakupujete na pravno osebo vpišite še davčno številko in vse podatke o podjetju. Le tako vam bomo pravilno izstavili račun.

To ne velja za fizične osebe.

Pazljivo vpišite vaš e-mail pazite da pišete z malimi črkami prav tako velja za vašo telefonsko številko ker vas bo pred dostavo kontaktiral dostavljalec kurir.

Ko zaključite registracijo vam trgovina pošlje potrditveno povezavo katero je potrebno potrditi.

POZOR velikokrat se zgodi da vam poštni odjemalec prejme e-mail v nezaželeno pošto ali spam. Ponavadi se to dogaja v gmailu ali yahoo.

Tako ste opravili registracijo in potrdili vašo identiteto nato se prijavite z vašim uporabniškim imenom in geslom ki ste ga kreirali pri registraciji.

Ko ste prijavljeni lahko opravite nakup izberete izdelek ter nato zakljucite nakup z izbiro ikone košarica.

Izberete željeno dostavo ali osebni dvig na sedežu podjetja ter način plačila. Možnosti so tri in sicer plačilo na trr tu je zaračunana dostava samo 4.99€ ali plačilo po povzetju tu je poštnina 5.99€. To velja za pakete do teže 20 kilogramov. Možen pa je tudi oseben dvig in sicer na našem naslovu Rožna ulica 9. 8210 Trebnje po predhodni najavi dan pred prihodom na 040 645 239 ali 040 645 259 

Nato zaključite naročilo kliknete spodaj kvadratek preveri naročilo in nato kliknete oziroma obkljukajte spodaj kvadratek pogoji poslovanja vsekakor jih preberite in če se strinjate z našim poslovanj obkljukate.

V kolikor tega ne storite ni možno opraviti nakupa na naši spletni strani.

Tako zaključite nakup na vaš e-mail boste prejeli pisno naročilo. Ko je naročilo izvedeno vam izdelke odpošlemo. Ponavadi traja dostava za izdelke ki so na zalogi 2 dni v kolikor gre za izdelke ki se naročajo po naročilu počakamo vaše plačilo nato vam izdelek naročimo tako izdelek potuje od proizvajalca na vaš naslov cca 14 dni za zbirnik pa cca 30 dni odvisno od artikla.

V kolikor se vam bo kje kaj zataknilo imamo na voljo takojšno spletno aplikacijo za pogovor z nami ki se nahaja spodaj desno lahko pa nas tudi pokličete na tel: 040 645 239 ali 159 in z veseljem vam bomo pomagali.

Prijetno nakupovanje in vsekakor zadovoljstvo ob nakupu vam želi VAŠA MIŠKA trudimo se da so izdelki cenovno najdostopnejši na tržišču kakor tudi kvalitetni: )