E-pošta

MAKED otroški voziček NEMO STAR 4v1

Ocena: Še ni ocenjeno
Proizvajalec: MAKED
Razpoložljivost:po naročilu 0 kos(ov)
Koda izdelka:MA nemo 4v1

Dimenzije / teža paketa

Teža izdelka: 26.0000KG
Enote v škatli: 1
675,00 €
14d.gif

Model vozička Nemo je povsem sodoben inovativen voziček, ki združuje varnost in sodobne trende. Visoka tehnologija z amortizerji zagotavlja brezhibno delovanje. Nahaja se v središču okvirja in omogoča mehko oblazinjenje. Sistem podvozja omogoča varno vožnjo tudi na neenakomernem terenu. Sprednja kolesa so vrtljiva,  ter omogočajo absorpcijo udarca. Opremljeno je z zavoro stop & go. Voziče je opremljen z varnostno ključavnico, ki ščiti pred samosestavo okvirja, npr. med sprehodom.

Okvir

Trpežen aluminijasti okvir je opremljen z amortizacijskim sistemom, in je eden redkih na tržišču. Moderen dizajn z okrasnimi netki, nizko profilnimi napihljivimi pnevmatikami in platišči v zlati barvi je prava atrakcija. Zadnja kolesa imajo 2-stopenjsko regulacijo vzmetenja: mehka (prilagojena na neenakomeren teren) in trda (za trše terene). Sprednja kolesa omogočajo absorpcijo udarca. Nastavitev višine ročaja, okvir vozička pa je enostaven za montažo, lahko ga pritrdite na okvir nosilca ali z adapterji na avtosedež. Po preklopu je opremljen s sistemskim blokiranjem, ki preprečuje samodejno porazdelitev strukture. Kolesa so črpana, sprednja vrtljiva. Sprednja zavora stop & go. Ročaj ima visokokakovostno ekološko usnje.

 

Globoka košara

Globoka košara je prostorna, dolžine do 74 cm. Položaj lahko spreminjate s pomočjo naslona za glavo. Ima senčnik, ki se lahko skrije pod podnožje globoke košara. V njej je tudi nosilec. Dopolnjujejo jo tudi palice, ki omogočajo uporabo košare tudi kot zibke. Njena premestitev je enostavna zaradi sistema klik-klik.

 Športni del vozička

Udoben športni del vozička ima možnost sprednje in zadnje montaže. Nastavljiv naslon za hrbet v štirih položajih (od sedečega do ležečega). Snemljiva otroška varnostna pregrada. Dodaten klin z mrežico omogoča razširitev.  Dodaten vložek omogoča udobnejšo vožnjo. Varnost zagotavlja 5-točkovni varnostni pas. Ta del je namenjen otroku, starejšemu od 6 mesecev, največja obremenitev pa je 15 kg. Komplet vsebuje ločen pokrivalo za noge.

 Avtosedež od 0 do 13 kg z isofix podnožjem

Avtosedež zagotavlja varnost med samo vožnjo. 3-točkovni pasovi varujejo otroka na poti, mehki notranji dodatki pa absorbirajo šok. Sedež je uspešno opravil naročene teste trka s povečanimi zahtevami. Poleg tega ojačane strani sedeža in naslona za glavo zagotavljajo višjo raven varnosti. S preprostimi adapterji lahko postavite sedež na voziček. Primeren je za otroke od 0 do 13 kg. Sedež je homologiran v skladu z ECE R44/04. Vključuje kabino in dodatek za otroške noge. Možnost pritrditve na osnovi isofixa.

Torba za dodatke

Lepa in velika torba za otroške dodatke. Torba z elementi iz ekološkega usnja.

 

V kompletu: okvir, 4 črpana kolesa, globoka košara s kabino, športni del vozička, torba za dodatno opremo, zaščita pred dežjem, mreža proti komarjem, prostorna nakupovalna košarica, avtosedež za otroke od 0 do 13 kg.

Dimenzije zloženega s kolesi: 32 x 86 x 63 cm.

Dimenzije zloženega brez koles: 26 x 86 x 61 cm.

Nastavljiva ročka: od 71 do 113 cm.

Dimenzije globoke košare: 75 x 35 x 19 cm

Višina vzmetenja od tal do dna globoke košare: 61 cm

Višina vzmetenja globoke košare od tal do globoke košare: 126 cm

Globoka košara:

Dimenzija podnožja za noge: 20 x 33 cm

Velikost sedeža: 28 x 35 cm

Dimenzija naslonjala: 51 x 27 cm

Dimenzija od sedeža do kabine: 59 cm

 

Teža:

-         Globoka košara: 5 kg

-         Avtosedež: 3 kg

-         Okvir brez koles: 5,5 kg; s kolesi: 8,5 kg

-         Športni del vozička: 5 kg

Zadnja ocena

Za ta izdelek še ni mnenj.
Sedaj napišite kratko mnenje....(min. 5, max. 2000 znakov)
Prvo: Ocenite izdelek. Izberite oceno med 0 (slabo) in 5 zvezdicami (odlično). Ocena:
Napisanih znakov:

Kategorije

Primerjaj izdelke


Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.

Seznam želja


Nimate nobenega izdelka na seznamu želja.

Najbolj prodajni