E-pošta

Jane Rider Matrix - otroški voziček

Ocena: Še ni ocenjeno
Proizvajalec: JANE
Razpoložljivost:na zalogi 1 kos(ov)
Koda izdelka:DE 5418

Dimenzije / teža paketa

Teža izdelka: 29.0000KG
Enote v škatli: 1
876,70 €
789,03 €
BARVA
BARVA PO NAROČILU

Otroški voziček Jane Rider Matrix zagotavlja maksimalno udobje vašega otroka, značilnost otroškega vozička je tudi obrnljiv sedež v dve različni smeri: obrnjen naprej v smeri vožnje ali nazaj proti staršem.

 'C' oblika ogrodja, ki vam olajša njegovo potiskanje.

Lastnosti:

• Pro-fix pritrditveni sistem (patentiran)
• samodejna blokada pri zlaganju
• cevasto podvozje iz eloksiranega aluminija
• kolesa s kovinskimi ležaji
• hitra demontaža zadnjih koles

• patentiran zložljiv sistem na zloženo velikost dodatno za 30%

• nastavljivo zadnje vzmetenje
• C oblika zadnje konstrukcije vozička omogoča več prostora med potiskanjem
• enostavno odpiranje vozička le s pomočjo ene roke
• nastavljiva višina ročaja (85-110 cm)
• nastavljivo naslonjalo v več različnih položajev

Dimenzije:

• odprt voziček (dolžina x širina x višina): 85-110 x 60 x 93 cm
• zložen voziček (dolžina x širina x višina): 62 x 60 x 38 cm
• teža: 11 kg.
 
Avtosedež in globoka košara 2v1 Matrix

Jane Matrix je edina (patentirana) globoka košara na trgu, ki ponuja možnost varnega prenašanja vašega otroka v sedečem ali ležečem položaju, oba položaja sta odobrena tudi za potovanje v avtomobilu.

Novi Matrix je lažji od svojega predhodnika. Globoka košara ponuja večjo globino in širšo notranjost kar omogoča da je za vašega otroka vožnja bolj udobna, predvsem pa bolj varna v primeru trka vozila. Konstrukcija lupinice skupaj z dodatno zaščito vgrajeno v notranji prevleki iz polistirena služita kot zaščitna pregrada in blažilec udarcev. Nastavitev in prilagoditev vgrajenih varnostnih pasov je  zelo enostavna - s pritiskom na gumb jih potisnete v pravilen položaj za vašega otroka.

Pritrdilne vponke za pričvrstitev lupinice v vozilo so na tem modelu otroškega avtosedeža udobnejše in enostavnejše za uporabo, saj so na lupinico pričvrščene in jih ni mogoče odstraniti.

Novi model globoke košare Matrix je mogoče namestiti na vse modele otroških vozičkov Jane* s pritiskom na en sam gumb, ki je na prenosnem ročaju.

Skupina 0 / 0+, teža otroka: 0-13 kg.

 

Sestavni deli:

A: G0-G0+ obrnljiv sistem otroškega avtosedeža. Otrok lahko v otroškem avtosedežu potuje najprej v ležečem položaju, kar pripomore k pravilnemu razvoju pljuč in preprečuje kakršnekoli dihalne težave. Možnost nastavitve otroškega avtosedeža v štiri položaje za maksimalno udobje vašega dojenčka. Dva odobrena položaja namestitve v vozilo: sedeči položaj pod kotom 138°, ki zasede le en sedež v vozilu (skupina 0+, teža otroka od rojstva do 13 kg), in pokončni položaj pod kotom 180°, ki zasede dva sedeža v zadnjem delu vozila (skupina 0, teža otroka od rojstva do 10 kg), kar omogoča idealni počitek vašega otroka v prvih mesecih njegovega življenja.
B: 5-točkovni varnostni pas
C: več prostora v notranjosti
D: lažja konstrukcija lupinice
E: sistem samodejne nastavitve višine varnostnega pasu
F: popolna in celostna zaščita. Otroški avtosedež je izdelan iz materiala, ki absorbira udarce ob robovih lupinice; material: polistiren.
G: Nove pritrdilne vponke so udobnejše in enostavnejše za uporabo. Vgrajen sistem zapenjanja. Preprečuje vrtenje lupinice in s tem bistveno poveča varnost otroka, medtem ko otrok leži.
H: G0 + zadrževalna zaponka, s katero zaklenete varnostni pas vozila, kar povečuje stabilnost sistema in zmanjšuje njegovo premikanje med trkom vozila.
I: sistem zračenja
J: dodatno notranje oblazinjenje s snemljivimi stranicami
K: prenosni ročaj je mogoče nastaviti v 3 različne položaje. Globoko košaro je mogoče izredno enostavno odstraniti z otroškega vozička - le s pritiskom na gumb.
L: pritrditev in odstranitev s pomočjo ene roke. Kompatibilnost globoke košare z ogrodjem otroških vozičkov Jane s pomočjo Pro-Fix sistema: otroški voziček Trider, Rider, Muum, Twone, Solo Reverse, Cross Reverse, Slalom Reverse, Nomad.
M: strešica, ki jo je mogoče umakniti in zložiti le s pomočjo ene roke
N: zimska vreča.

Prikaz spreminjanja košara-lupinica in obratno...

 

V kolikor vas interesira druga barva ki ni prikazana nas kontaktirajte na email. Voziček je dobavljiv samo po plačilu na predračun ali plačilo na obroke pred dobavo!

Sestav paketa se lahko razlikuje od dejanskega!

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij opreme

Zadnja ocena

Za ta izdelek še ni mnenj.
Sedaj napišite kratko mnenje....(min. 5, max. 2000 znakov)
Prvo: Ocenite izdelek. Izberite oceno med 0 (slabo) in 5 zvezdicami (odlično). Ocena:
Napisanih znakov:

Kategorije

Primerjaj izdelke


Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.

Seznam želja


Nimate nobenega izdelka na seznamu želja.

Najbolj prodajni