E-pošta

Baby Design Lupo 2v1

Ocena: Še ni ocenjeno
Proizvajalec: BABY DESIGN
Razpoložljivost:na zalogi 1 kos(ov)
Koda izdelka:DE BD16LUPO

Dimenzije / teža paketa

Teža izdelka: 24.0000KG
449,00 €
440,02 €
BARVA

Otroški voziček Baby Design Lupo Comfort je lahek, kompakten in večnamenski univerzalen otroški voziček.

LASTNOSTI: napihljiva kolesa, lahko aluminijasto ogrodje in blažilni mehanizem za udpbno vožnjo. Primeren je za otroka od rojstva dalje.

Komplet vsebuje:  športni sedež in globoko košaro. Omogoča namestitev:  otroški avtosedež Maxi Cosi Cabriofix, s pomočjo dodatnega adapterja (adapter in avtosedež doplačilo). Združljiv je tudi z avtosedeži Baby Design Lupo, Baby Design Dumbo in Neo Espiro M. 

Lastnosti:

 1. Lahko ogrodje: Ogrodje vozička je izredno lahko, saj je izdelano iz aluminija. Ogrodje je delno lakirano in sicer v barvi tekstilnega dela vozička.
 2. Napihljiva kolesa: Kolesa vozička so napihljiva, modernega dizajna in z amortizerji. So izredno lahko vodljiva in primerna za vožnjo po neravnem terenu. Sprednja kolesa so manjša in vrtljiva.
 3. Blažitev udarcev: Ob sprehodu po parku lahko naletite na neraven teren s tresljaji. Na zadnjih kolesih vozička Baby Design Lupo Comfort je mogoče nastaviti blažitev udarcev. Tako poskrbimo, da bo vašemu otroku udobno, ne glede na teren.
 4. Zaviranje: Zavora vam omogoča blokado obeh zadnjih koles hkrati.
 5. Globoka košara: Dodaten vizir, priročen nastavljivi in oblazinjen ročaj. Izdelana je iz lahkega zračnega materiala in je preprosta za montažo in demontažo z ogrodja vozička. Namestitev je mogoča v obeh smereh vožnje.
 6. Nastavljivost sedežnega dela: Športni sedež ima 3-stopenjsko regulacijo položaja naslonjala sedeža, vse do ležečega položaja. Naj bo vašemu otroku enako udobno med vožnjo in spanjem. Tako športni sedež kot globoka košara imata visoko kakovostno oblazinjenje.
 7. Nastavljivost ročaja: Ročaj je mogoče namestiti v različnih višinah. Nastavitev je preprosta in tako skrbi, da starši med vožnjo vozička ne bremenite hrbta.
 8. Nastavljiva opora za noge: Oporo za noge lahko namestite glede na višino vašega otroka. Nastavitev je preprosta in hitra.
 9. Varnost: Za varnost poskrbi 5-točkovni varnostni pas z mehkimi blazinicami, ki bo vašega otroka obvaroval, brez da bi se otrok počutil neudobno. Poleg tega vašega otroka dodatno obvaruje varnostna ograjica, ki jo je mogoče preprosto odstraniti. Voziček je zdelan skladno z evropskim standardom EN 1888 in je pridobil pozitivno mnenje Inštituta za matere in otroke.
 10. Zložljiva strešica: Zložljiva strešica otroškega vozička je opremljena s prozornim okencem, ki vam omogoča spremljanje otroka med vožnjo. Poleg tega ima tudi žepe za shranjevanje otroških stekleničk, da vaš otrok nikjer ne bo žejen, steklenička pa bo pri roki. Za priročnost poskrbi tudi velika prostorna nakupovalna košara z zadrgo. Strešico je mogoče dodatno raztegniti.

Teža in dimenzije:

 • voziček s sedežem: 16 kg,
 • ogrodje vozička s kolesi: 10 kg,
 • globoka košara: 4,5 kg,
 • sestavljen voziček (dolžina x širina x višina): 110 x 60 x 100 cm,
 • zložen  voziček (dolžina x širina x višina): 80 x 60 x 35 cm,
 • globoka košara (dolžina x širina x višina): 35 x 33 x 80 cm.
 • Možnost plačila

   

  V primeru plačila z nakazilom na TRR, vam bomo ob nakupu poslali obvestilo o računu, kamor je potrebno opraviti nakazilo. Plačilo lahko najlažje in najhitreje izvedete v vaši spletni banki, lahko pa tudi na katerikoli banki ali pošti v Sloveniji. V tem primeru plačate provizijo za opravljeno transakcijo banki ali pošti skladno z njihovimi pogoji poslovanja, ki bo za vas opravila plačilo.

   


  Podatki za plačilo po predračunu: Ime banke: NLB d.d., Izpostava banke: Trebnje, Lastnik računa: AMATIM Miloš Drnovšek s.p., Številka računa TRR: IBAN SI56 0297 1025 9410 514, Sklicna številka:

  Kupoprodajna pogodba (naročilo) je v elektronski obliki shranjena na strežniku Otroške trgovine Miška in vam tako dostopna 24 ur na dan v razdelku »Moj profil« ali v pisni obliki na sedežu podjetja. Hranimo pa jo tudi v tiskani obliki na sedežu podjetja.

  Blago je v lasti prodajalca do končanega plačila blaga. 

  Nakup v Otroški trgovini Miška je popolnoma varen. Za to smo poskrbeli z vsemi najsodobnejšimi ukrepi za varovanje vaših podatkov.

  Vsi vaši zaupni podatki, ki se prenašajo po internetu so ustrezno kodirani, tako da naj ne bi bilo možnosti, da bi jih lahko razbrala kakšna tretja oseba.

  Vaše podatke, ki jih vpišete za potrebe izvedbe nakupa, skrbno hranimo in jih v nobenem primeru ne posredujemo tretjim osebam.

   

  NAKUP NA OBROKE

   

   Z storitvijo Nakup na obroke,  na NLB Plačilnih karticah z odloženim plačilom MasterCard, Visa in Karanta (ne velja za posojilni kartici), je imetnikom na voljo možnost plačilo nakupa od 2-12 enakih obrokov.

   

   Nakupi na obroke http://www.nlb.si/obroki

   

  Kartica MasterCard Kartica Zlata MasterCard Kartica Visa Kartica Karanta

   

  PREDNOSTI

  • enostavno z uporabo vaše NLB Plačilne kartice MasterCard, Visa in/ali Karanta (ne velja za posojilni kartici)
  • brez dodatne dokumentacije
  • brez obresti in dodatnih stroškov pri NLB,
  • za nakup na obroke se odločite neposredno ob plačilu s kartico na prodajnem mestu,
  • največje število enakih obrokov je lahko 12.

   

  Nakup na obroke je mogoč v višini razpoložljivega limita na kartici, pri čemer posamezni obroki zapadajo v plačilo mesečno. Ob plačilu s kartico bo banka za celotni znesek nakupa zmanjšala razpoložljivi limit porabe na kartici. Po izvedenem mesečnem plačilu porabe bo banka za višino poravnanega obroka sprostila razpoložljivi limit porabe na kartici. Če bi želeli obstoječ limit porabe na vaši kartici povišati, lahko oddate vlogo za povečanje limita prek NLB Klika ali v NLB poslovalnici.

   

  Nakup na obroke lahko opravite na prodajnih mestih, označenih z nalepko Nakupi na obroke (levo zgoraj). Za nakup zadostuje vaša obstoječa NLB Plačilna kartica MasterCard, Visa in/ali Karanta (ne velja za posojilni kartici). 

   

  Stroški Nadomestila se prištejejo k številu mesečnih obrokov.

   

  Izvleček iz NLB Tarife za področje poslovanja s prodajnimi mesti:

   

  Nadomestilo za uporabo storitve Nakupi na obroke
  Št. obrokov..... Nadomestilo*
  1.........................0,00 EUR
  2.........................3,00 EUR
  3.........................4,50 EUR
  4 ........................6,00 EUR
  5 ........................9,00 EUR
  6 ......................10,80 EUR
  7 ......................12,60 EUR
  8 ......................14,40 EUR
  9 ......................18,00 EUR
  10 ....................20,00 EUR
  11 ....................22,00 EUR
  12 ....................24,00 EUR

  Nakup na obroke izvedete na sedežu podjetja (po predhodni najavi na 040 645 239 ali 040 645 159)
  Največje število enakih obrokov je lahko 2-12, najnižji znesek obroka je 50€. Minimalni znesek nakupa je 100 €

Zadnja ocena

Za ta izdelek še ni mnenj.
Sedaj napišite kratko mnenje....(min. 5, max. 2000 znakov)
Prvo: Ocenite izdelek. Izberite oceno med 0 (slabo) in 5 zvezdicami (odlično). Ocena:
Napisanih znakov:
Youtube Video

Kategorije

Primerjaj izdelke


Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.

Seznam želja


Nimate nobenega izdelka na seznamu želja.

Najbolj prodajni