E-pošta

Baby Design Husky 2v1 + zimski paket

Ocena: Še ni ocenjeno
Proizvajalec: BABY DESIGN
Razpoložljivost:na zalogi 1 kos(ov)
Koda izdelka:DE BD16HASKY

Dimenzije / teža paketa

Teža izdelka: 29.0000KG
Enote v škatli: 1
549,98 €
522,48 €
MODEL
BARVA

Idealen je posebej za aktivne starše, obenem zagotavlja vašemu otroku varnost in udobje. Je moderne oblike, udoben  in lahek za manevriranje. Primeren je za otroke od njihovega rojstva dalje. Okvir je  iz lahkega aluminija. Na okvir vozička  lahko namestite  otroški avtosedež lupinico Maxi Cosi Cabriofix, s pomočjo dodatnega adapterja (oboje doplačilo). Združljiv je tudi z avtosedeži Baby Design Lupo, Baby Design Dumbo in Neo Espiro M. + Zimski paket

Lastnosti:

 1. Lahko ogrodje: Ogrodje vozička je izredno lahko, saj je izdelano iz aluminija. Ogrodje je delno lakirano.
 2. Napihljiva kolesa: Kolesa vozička so napihljiva, modernega dizajna in z amortizerji. So izredno lahko vodljiva in primerna za vožnjo po neravnem terenu. Sprednja kolesa so manjša in vrtljiva.
 3. Blažitev udarcev: Ob sprehodu po parku lahko naletite na neraven teren s tresljaji. Na zadnjih kolesih vozička Baby Design Husky je mogoče nastaviti blažitev udarcev. Tako poskrbimo, da bo vašemu otroku udobno, ne glede na teren.
 4. Zaviranje: Preprosta zavora vam omogoča blokado obeh zadnjih koles hkrati.
 5. Globoka košara: Ima dodaten vizir, priročen nastavljivi in oblazinjen ročaj. Izdelana je iz lahkega zračnega materiala in je preprosta za montažo in demontažo z ogrodja vozička. Namestitev je mogoča v obeh smereh vožnje.
 6. Nastavljivost sedežnega dela: Športni sedež ima 3-stopenjsko regulacijo položaja naslonjala sedeža, vse do ležečega položaja. Naj bo vašemu otroku enako udobno med vožnjo in spanjem. Tako športni sedež kot globoka košara imata visoko kakovostno oblazinjenje.
 7. Nastavljivost ročaja: Ročaj je mogoče namestiti v različnih višinah. Nastavitev je preprosta in tako skrbi, da starši med vožnjo vozička ne bremenite hrbta.
 8. Nastavljiva opora za noge: Oporo za noge lahko namestite glede na višino vašega otroka. Nastavitev je preprosta in hitra.
 9. Varnost: Za varnost poskrbi 5-točkovni varnostni pas z mehkimi blazinicami, ki bo vašega otroka obvaroval, brez da bi se otrok počutil neudobno. Poleg tega vašega otroka dodatno obvaruje varnostna ograjica, ki jo je mogoče preprosto odstraniti. Voziček je zdelan skladno z evropskim standardom EN 1888 in je pridobil pozitivno mnenje Inštituta za matere in otroke.
 10. Zložljiva strešica: Zložljiva strešica otroškega vozička je opremljena s prozornim okencem, ki vam omogoča spremljanje otroka med vožnjo. Poleg tega ima tudi žepe za shranjevanje otroških stekleničk, da vaš otrok nikjer ne bo žejen, steklenička pa bo pri roki. Za priročnost poskrbi tudi velika prostorna nakupovalna košara z zadrgo.

Teža in dimenzije:

 • otroški voziček s sedežem: 14,8 kg,
 • ogrodje otroškega vozička s kolesi: 10 kg,
 • globoka košara: 4,5 kg,
 • sestavljen otroški voziček (dolžina x širina x višina): 109 x 60 x 99 cm,
 • zložen otroški voziček (dolžina x širina x višina): 78 x 60 x 35 cm,
 • globoka košara (dolžina x širina x višina): 35 x 33 x 80 cm.
 • Garancija za brezhibno delovanje: 1 leto,
 • Za izdobavo je potrebno predhodno plačilo po predračunu na trr.
 • Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij opreme

Zadnja ocena

Za ta izdelek še ni mnenj.
Sedaj napišite kratko mnenje....(min. 5, max. 2000 znakov)
Prvo: Ocenite izdelek. Izberite oceno med 0 (slabo) in 5 zvezdicami (odlično). Ocena:
Napisanih znakov:

Kategorije

Primerjaj izdelke


Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.

Seznam želja


Nimate nobenega izdelka na seznamu želja.