Set za nego dojenčka s potovalno torbico Lorelli

Ocena: Še ni ocenjeno
Proizvajalec: LORELLI
Razpoložljivost:na zalogi 12 kos(ov)
Koda izdelka:BE 1024029

Dimenzije / teža paketa

Dolžina izdelka: 15.0000M
Širina izdelka: 4.0000M
Višina: 15.0000M
Teža izdelka: 0.2500KG
Enote v škatli1
17,92 €
24h.gif

Otroški komplet za nego s potovalno torbico

Lastnosti:

- Prstna zobna ščetka

- Nosni aspirator je zasnovan tako, da pomaga pri lajšanju zamašenosti nosu pri dojenčku, tako da izvleče sluz iz nosu.

- Krtača je narejena iz mehkega najlonskega materiala.

- Glavnik ima zaobljene zobce, ki omogočajo enostavno drsenje skozi otrokove lase.

- Škarje, ščipalka za nohte, pilica za nohte.

Za varnost in zdravje vašega otroka: OPOZORILO!

- Prstna zobna ščetka

UPORABA IN NEGA: Pred prvo uporabo sterilizirajte pri največ 100 ° C. Zobno ščetko položite na kazalec. Močno se mora prilegati na konico prsta, da med uporabo ne zdrsi iz prsta. Ščetine rahlo namočimo v prekuhano toplo vodo. Očistite mlečne zobe in dlesni ali masirajte dlesni z rahlim pritiskom. Uporabljajte največ 1 minuto. Po uporabi operite v vroči vodi z blagim detergentom, temeljito sperite, iztisnite in posušite. Ne čistite s topili ali ostrimi kemikalijami, ne pomivajte v pomivalnem stroju.

OPOZORILO! Ta izdelek smejo uporabljati samo odrasle osebe. Izdelek ni igrača. Hranite izven dosega otrok. Pred vsako uporabo izdelek preglejte. Odvrzite ob prvih znakih poškodbe ali obrabe. Nikoli ne uporabljajte kot dudo. Ne približujte se ognju. Izdelek je namenjen otrokom 3 m+.

- Nosni aspirator

UPORABA IN NEGA: Pred prvo uporabo sterilizirajte silikonsko konico pri največ 100 ° C in gumijasto črpalko operite s toplo vodo in blagim detergentom. Temeljito sperite, iztisnite in posušite. Silikonske konice ne vstavljajte globoko v nosno votlino, saj lahko poškodujete otroka. Stisnite gumijasto črpalko in nato nežno vstavite silikonsko konico v eno od otroških nosnic. S konico prsta previdno pritisnite drugo nosnico. Nežno zmanjšajte pritisk na gumijasto črpalko, ki bo izsesala nosni izloček iz otrokovega nosu. Po uporabi operite v vroči vodi z blagim detergentom, temeljito sperite, iztisnite in posušite. Ne čistite s topili ali ostrimi kemikalijami, ne pomivajte v pomivalnem stroju.

OPOZORILO! Izdelek smejo uporabljati samo odrasle osebe. Izdelek ni igrača. Hranite izven dosega otrok. Pred vsako uporabo izdelek preglejte. Odvrzite ob prvih znakih poškodbe ali obrabe. Ne približujte izdelka ognju. Samo za zunanjo uporabo. Izdelek je namenjen otrokom 0m+.

Sestava: PP, silikon

 - Glavnik in krtača

UPORABA IN NEGA: Glavnik in krtača za lase sta namenjena vsakodnevni negi las dojenčka. Komplet naj bo čist, sperite ga v topli vodi z blagim detergentom. Temeljito sperite in posušite. Ne čistite s topili ali ostrimi kemikalijami, ne pomivajte v pomivalnem stroju.

OPOZORILO! Izdelek smejo uporabljati samo odrasle osebe. Izdelek ni igrača. Hranite izven dosega otrok. Pred vsako uporabo preverite produkt. Odvrzite ob prvih znakih poškodbe ali obrabe. Ne približujte se ognju. Izdelek je namenjen otrokom 0m+.

Sestava: PP, TPR

 - Škarje, ščipalka za nohte, pilica za nohte

UPORABA IN NEGA: Pomembno je, da otrokove nohte čistite in obrežete, da preprečite trganje in nenamerno praskanje. Nohti naj bodo ravni in ne prekratki. Priporočljivo je, da si režete nohte med spanjem, ko je otrok miren in se ne premika, da se izognete nevarnosti poškodb. Komplet naj bo čist, umijte ga v topli vodi z blagim detergentom. Temeljito sperite in posušite. Ne čistite s topili ali ostrimi kemikalijami, ne pomivajte v pomivalnem stroju.

OPOZORILO! S tem izdelkom smejo ravnati samo odrasle osebe. Izdelek ni igrača. Hranite izven dosega otrok. Pred vsako uporabo izdelek preglejte. Odvrzite ob prvih znakih poškodbe ali obrabe. Ne približujte se ognju. Izdelek je namenjen otrokom 0m+.

Vsebina: PP, ABS, nerjaveče jeklo

OPOZORILO! Otroka nikoli ne puščajte brez nadzora! Te izdelke lahko uporabljajo samo odrasle osebe! Sestava: PP, TPR, ABS, nerjaveče jeklo, silikon;

STAROST; Zobna ščetka : starost 3m+ / Nosni aspirator, komplet za nego las in nohtov: starost 0m+

 

Zadnja ocena

Za ta izdelek še ni mnenj.
Sedaj napišite kratko mnenje....(min. 5, max. 2000 znakov)
Prvo: Ocenite izdelek. Izberite oceno med 0 (slabo) in 5 zvezdicami (odlično). Ocena:
Napisanih znakov:

PLAČILO NA OBROKE

Kategorije

Primerjaj izdelke


Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.

Seznam želja


Nimate nobenega izdelka na seznamu želja.