E-pošta

Avtosedež 0-36kg ISOFIX CORSICA 2020 Lorelli

Ocena: 5/5
Proizvajalec: LORELLI
Razpoložljivost:na zalogi 17 kos(ov)
Koda izdelka:BE 1007115

Dimenzije / teža paketa

Teža izdelka: 13.0000KG
Enote v škatli: 1
241,20 €
192,96 €
BARVA
24h.gif
Varnost potovanja z otrokom v avtu je bistvenega pomena. Udobno potovanje je predpogoj za zadovoljstvo med vožnjo. Vsakič, ko potujete, nudi udoben in varen sedež CORSICA.
Naš novi CORSICA kolekcije 2020 avtomobilski sedež ponuja vse, kar potrebujete. Varni pasovi, udobne blazinice in enostavno prileganje. CORSICA je namenjen tudi otrokom iz skupine 0 + / 1/2/3 (0-36 kg.).
 
Lastnosti:
 
-odstranljiva prevleka    
 
-mehka blazina za telo   
 
-enostavno namestitev s sistemom Isofix     
 
-5-točkovni varnostni pasovi     
 
-3 položaji varnostnih pasov    
 
-nastavljiv naslon za glavo v 12 položajih     
 
-nastavljiv naslon v 3 položajih     
 
-varnostni pasovi s posebnimi protizdrsnimi mehkimi blazinicami    
 
-Nosilci vodila ISOFIX (vključeni v kompletu)


Ta izdelek je izdelan v skladu z evropskim varnostnim standardom ECE R44 / 04 (otroški avtomobilski sedeži), kar zagotavlja največjo varnost in udobje za vašega otroka. Isofix je sistem pritrjevanja otroških avtosedežev v avtomobile , ki imajo mesta za isofix pritrditev. Avto sedeži, ki uporabljajo pritrdilni sistem isofix, so po varnosti korak pred ostalimi. Sistem pritrjevanja omogoča trdno povezavo sedeža s karoserijo avtomobila. Nekateri avtomobili omogočajo pritrditev ISOFIX na stranskih zadnjih sedežih in sovoznikovem sedežu, če je zračna blazina za sovoznika izključena. Otroški sedež je pri tem sistemu na posebnem podstavku, ki ga zataknemo v utore v okviru (šasiji) avtomobila. Avtomobilov, ki imajo pritrdilni sistem Isofix  je vedno več, obljubljajo celo, da bo kmalu obvezna možnost za tako pritrditev otroškega sedeža v vseh novih avtomobilih, saj isofix pri vseh vrstah trčenj, še posebej pa v primeru bočnega trčenja, zagotavlja izjemno varnost. Otroški sedež se ne prevrne, ne zdrsne naprej in ne zaniha. Dodatno ga lahko pripnete še z varnostnim pasom.

Zadnja ocena

borisselan Sobota, 16 November 2019
Odličen in zelo praktičen sedež, priporočam ga vsem.
Sedaj napišite kratko mnenje....(min. 5, max. 2000 znakov)
Prvo: Ocenite izdelek. Izberite oceno med 0 (slabo) in 5 zvezdicami (odlično). Ocena:
Napisanih znakov:
Youtube Video